Zeilcursus zo. 11 en zo. 18 juli 2021

ZEILCURSUS 2021

Je kunt je ook al inschrijven voor een een zeilcursus in 2 delen op zondag 11 en zondag 18 juli aanstaande. Klik hieronder op de blauwe button om jezelf aan te melden.
Lestijden: 10:30-12:00 en 12:30-14:00 uur

AANMELDEN KAN NIET MEER

Vereisten:

• Lestijden: 10:30-12:00 en 12:30-14:00 uur
  • Kosten: 7.50 voor 1 les en 15 euro voor 2 lessen.
  • Max 8 per groep (16 totaal).
  • zwemdiploma A, B of hoger.
  • Alleen voor leden (of eerst lid worden, zie website).

Doelstelling is om de grondbeginselen van het zeilen te leren, waarbij de basistheorie over zeilbegrippen, techniek en vaardigheden gecombineerd wordt met natuurlijk het zeilen zelf. De nadruk zal liggen op de praktijk; het moet vooral leuk zijn! Maar we willen zeker ook iets bijbrengen. De lessen zijn erg leuk, meld daarom snel aan om hierbij te kunnen zijn !

WSV zondagmiddag openingen van start vanaf 2 mei

Hallo Watersport leden!

Het is erg lang geleden dat we een nieuwsbrief hebben kunnen en willen uitsturen, er was zo weinig mogelijk. Maar met het nieuwe seizoen in zicht kunnen we toch een groot deel van onze activiteiten weer opstarten.

De zondagmiddag openingen beginnen vanaf 2 Mei, dus kom vooral even lekker varen, want dat kan bijna onbeperkt. Volwassenen boven de 27 jaar maximaal 4 mensen op 1,5 meter, maar in een kano kom je toch niet dicht bij elkaar. Voor de andere leeftijden geen beperkingen. Alleen zal er niet gedoucht kunnen worden bij de vereniging (noodsituaties van onderkoeling daargelaten) en mogen we het terras niet inrichten.

Planken en boten
We hebben in de wintermaanden een kleine verversing van onze spullen gehad: er zijn ons 2 sets surfplanken met alle toebehoren geschonken door mensen die gingen verhuizen. Daarnaast hebben we 2 andere kano’s ter vervanging van de wit/groene wildwater kano's. Chris en Cor hebben een heleboel oude spullen weg laten halen ( o.a. 2 kano's, 2 surfplanken en de oude boot die buiten lag). We gaan het seizoen dus starten met een iets modernere vloot.

Agenda 2021
Op de site staan de data van alle activiteiten. Even een paar voorbeelden van de grotere activiteiten (onder aanname dat we dan weinig coronabelemmeringen meer zullen hebben):

• Zondag 4 Juli: Boat, Bike, Run in samenwerking met Hardloopvereniging Beuningen. We willen hier een mooi sportief evenement van maken. Het evenement is voor alle leeftijden en met verschillende afstanden, dus begin maar vast te trainen!
  • Zaterdag 10 Juli: Jaarfeest
  • Zeilcursus op  11 Juli en 18 Juli
  • Zaterdag 4 September: Water en Vuurtocht

Lees meer: WSV zondagmiddag openingen van start vanaf 2 mei

We zijn weer open !

Logo wsvdebeuningseplasElke zondag zijn we weer open van 14:00 tot 17:00 uur (behalve behalve zo. 26 juli, zo. 2 en zo. 9 augustus), doorlopend tot 27 september kun je weer kano varen en zeilen bij onze Watersportvereniging. Zie voor meer info de activiteiten aan de rechterkant van de website.
Leden mogen gebruik maken van het materiaal indien voorhanden.

Tijdens de zondag openingen, zeilcursus en Water & Vuurtocht zijn er de volgende Corona maatregelen bij WSV de Beuningse Plas van kracht (tot nader orde).

• Kinderen helpen zo veel mogelijk elkaar met materiaal tillen
  • Ouders mogen hun eigen kinderen helpen met:
    • Zwemvest aan doen
    • Boot tillen
  • Bij instructies op de wal minimaal 1,5 m afstand houden
  • Ouders mogen op afstand kijken, houd onderling afstand!
  • Na het sporten: je peddel en roerstengel ontsmetten, voordat je de spullen aan een ander doorgeeft.
  • Als de boten worden opgeruimd: buitenzijde ontsmetten (overal waar je de boot vastpakt)
  • Toiletten en douche alleen gebruiken als het noodzakelijk is. Er wordt regelmatig schoongemaakt.
  • Kantine is gesloten.

20160522_143927_resized.jpg