Nieuwjaarsborrel

Logo wsvdebeuningseplasKom je zondag 20 januari vanaf 16:00 uur ook gezellig even bijpraten en het glas heffen op een sportief 2019? Wees welkom in ons clubhuis en laat het bij voorkeur even weten in verband met de boodschappen. Dat kan via Facebook (geef daar even aan of je gaat). 

In ieder geval wenst het bestuur iedereen een leuk, gezellig, gezond en sportief nieuwjaar toe !!

 

Foto's Water &Vuur 2018

Dit jaar was het alweer de tiende editie van de Water & Vuurtocht georganiseerd door WSV de Beuningse Plas. Het was ook de drukst bezochte Water & Vuur ooit met meer dan 150 bezoekers. Het mooie weer, de prima optredens van de band, de toneelvereniging en de DJ's van Eleven Events + de aansluitende Beach party zorgden voor een fantastische sfeer tot in de late uurtjes. De foto's van Water & Vuur 2018 zijn te vinden via DEZE link. Als iemand nog leuke foto's heeft van de Water & vuurtocht 2018 stuur ze naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik zet ze in het fotoalbum.

Water & Vuur 2018

Water & Vuur 2018

Water & Vuur 2018 

Dringend bestuursleden en vrijwilligers gezocht !

Logo wsvdebeuningseplasHet vaarseizoen is volop begonnen met prachtig weer en er zijn leuke ideeën om jullie gezellige middagen en avonden te bezorgen bij onze Watersportvereniging. Gezellig met buurtgenoten sportief bezig zijn en genieten van het weer en onze prachtige wijk. Dat willen we allemaal toch?

Door de nieuwe huizen die gebouwd zijn, is het ledenaantal weer gestegen. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Maar er zijn helaas ook omstandigheden die ervoor zorgen dat we jullie om ondersteuning vragen. Enkele bestuursleden hebben door persoonlijke omstandigheden gas moeten terugnemen. We zijn daardoor met minder mensen om de vrijwilligerstaken op ons te nemen, en dat is lastig.

 Nieuwe bestuursleden gezocht (noodoproep)

Willen we blijven genieten van wat de WSV ons kan bieden, dan hebben we extra handjes nodig. Zou jij ons willen ondersteunen om het vrijwilligersteam extra spirit te geven? Het hoeft niet veel tijd te kosten, alles helpt, vele handjes maken licht werk. Af en toe een bardienst draaien, het klusteam helpen met praktisch onderhoud, je financiële vaardigheden inzetten als penningmeester. Voor het klusteam zoeken we ook iemand die de klussen kan coördineren en de groepsapp onderhoudt om vrijwilligers te vragen.

Iedereen ziet de kinderen graag spelen op het water toch?

Laten we allemaal een handje helpen waar het kan. Mail of bel Wendy of Inge, daar zijn we superblij mee! 

Mailen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bellen kan via 06 102 813 51 (Wendy) en 06 14497125 (Inge)

Water & Vuur tocht + Beachparty za. 1 september 2018

Logo wsvdebeuningseplas

Op zaterdag 1 september 2018 organiseren wij alweer de 9e editie van de Water & Vuurtocht. Dit keer weer met leuke optredens tijdens de vaarroute, zoals bijvoorbeeld DJ's met een lasershow aan de waterkant + dans/ muziek optredens.

Er is muziek bij het clubhuis en er zullen hapjes worden geserveerd vanaf een hapjes boot en/of vanaf vlonders langs de vaarroute. Het belooft een mooie avond te worden dus doe allemaal mee ! Mocht je geen boot hebben dan is er altijd wel iemand met een bootje waar je mee kunt varen. De tocht is gratis voor leden en introducees betalen 5 Euro. 

Na afloop van de Water en Vuurtocht (rond 21:30) is er een spetterende Beachparty met DJ's bij het clubhuis georganiseerd door Eleven Events. Dit is gratis voor iedereen, maar vanaf 21 uur wordt er wel een vergoeding gevraagd voor de drankjes. 


AANMELDEN KAN NIET MEER

Lees meer: Water & Vuur tocht + Beachparty za. 1 september 2018

Uitnodiging zeilcursus zo.17 juni en zo.1 juli 2018

Logo wsvdebeuningseplasOp zondag 17 juni en zondag 1 juli a.s. gaan we weer met optimisten zeilen nabij het clubhuis. Voor de gevorderden hebben we ook een Open Bic.

Doelstelling is om de grondbeginselen van het zeilen te leren, waarbij de basistheorie over zeilbegrippen, techniek en vaardigheden gecombineerd wordt met natuurlijk het zeilen zelf. De nadruk zal liggen op de praktijk; het moet vooral leuk zijn! Maar we willen zeker ook iets bijbrengen. De lessen zijn erg leuk, meld daarom snel aan om hierbij te kunnen zijn ! 

Aanmelden kan niet meer.

 
p1040187De cursus duurt twee dagdelen: (Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het programma veranderen).

Kies een dagdeel op zondag 17 juni en/ of een dagdeel op zondag 1 juli.
De tijden op beide dagen zijn als volgt:

Lees meer: Uitnodiging zeilcursus zo.17 juni en zo.1 juli 2018

Komende activiteiten

Geen evenementen

Login

Wie is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Nieuwsbrief

Statistieken

Artikelen bekeken hits
142894

Copyright © 2008 - 2018 WSVdeBeuningseplas.     Disclaimer | Privacy verklaring 
logo Webdesign: Rudo Hermsen Freelance Webdesign & ICT