Foto's Water &Vuur 2018

Dit jaar was het alweer de tiende editie van de Water & Vuurtocht georganiseerd door WSV de Beuningse Plas. Het was ook de drukst bezochte Water & Vuur ooit met meer dan 150 bezoekers. Het mooie weer, de prima optredens van de band, de toneelvereniging en de DJ's van Eleven Events + de aansluitende Beach party zorgden voor een fantastische sfeer tot in de late uurtjes. De foto's van Water & Vuur 2018 zijn te vinden via DEZE link. Als iemand nog leuke foto's heeft van de Water & vuurtocht 2018 stuur ze naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik zet ze in het fotoalbum.

Water & Vuur 2018

Water & Vuur 2018

Water & Vuur 2018 

Water & Vuur tocht + Beachparty za. 1 september 2018

Logo wsvdebeuningseplas

Op zaterdag 1 september 2018 organiseren wij alweer de 9e editie van de Water & Vuurtocht. Dit keer weer met leuke optredens tijdens de vaarroute, zoals bijvoorbeeld DJ's met een lasershow aan de waterkant + dans/ muziek optredens.

Er is muziek bij het clubhuis en er zullen hapjes worden geserveerd vanaf een hapjes boot en/of vanaf vlonders langs de vaarroute. Het belooft een mooie avond te worden dus doe allemaal mee ! Mocht je geen boot hebben dan is er altijd wel iemand met een bootje waar je mee kunt varen. De tocht is gratis voor leden en introducees betalen 5 Euro. 

Na afloop van de Water en Vuurtocht (rond 21:30) is er een spetterende Beachparty met DJ's bij het clubhuis georganiseerd door Eleven Events. Dit is gratis voor iedereen, maar vanaf 21 uur wordt er wel een vergoeding gevraagd voor de drankjes. 


AANMELDEN KAN NIET MEER

Lees meer: Water & Vuur tocht + Beachparty za. 1 september 2018

Uitnodiging zeilcursus zo.17 juni en zo.1 juli 2018

Logo wsvdebeuningseplasOp zondag 17 juni en zondag 1 juli a.s. gaan we weer met optimisten zeilen nabij het clubhuis. Voor de gevorderden hebben we ook een Open Bic.

Doelstelling is om de grondbeginselen van het zeilen te leren, waarbij de basistheorie over zeilbegrippen, techniek en vaardigheden gecombineerd wordt met natuurlijk het zeilen zelf. De nadruk zal liggen op de praktijk; het moet vooral leuk zijn! Maar we willen zeker ook iets bijbrengen. De lessen zijn erg leuk, meld daarom snel aan om hierbij te kunnen zijn ! 

Aanmelden kan niet meer.

 
p1040187De cursus duurt twee dagdelen: (Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het programma veranderen).

Kies een dagdeel op zondag 17 juni en/ of een dagdeel op zondag 1 juli.
De tijden op beide dagen zijn als volgt:

Lees meer: Uitnodiging zeilcursus zo.17 juni en zo.1 juli 2018

Dringend bestuursleden en vrijwilligers gezocht !

Logo wsvdebeuningseplasHet vaarseizoen is volop begonnen met prachtig weer en er zijn leuke ideeën om jullie gezellige middagen en avonden te bezorgen bij onze Watersportvereniging. Gezellig met buurtgenoten sportief bezig zijn en genieten van het weer en onze prachtige wijk. Dat willen we allemaal toch?

Door de nieuwe huizen die gebouwd zijn, is het ledenaantal weer gestegen. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Maar er zijn helaas ook omstandigheden die ervoor zorgen dat we jullie om ondersteuning vragen. Enkele bestuursleden hebben door persoonlijke omstandigheden gas moeten terugnemen. We zijn daardoor met minder mensen om de vrijwilligerstaken op ons te nemen, en dat is lastig.

 Nieuwe bestuursleden gezocht (noodoproep)

Willen we blijven genieten van wat de WSV ons kan bieden, dan hebben we extra handjes nodig. Zou jij ons willen ondersteunen om het vrijwilligersteam extra spirit te geven? Het hoeft niet veel tijd te kosten, alles helpt, vele handjes maken licht werk. Af en toe een bardienst draaien, het klusteam helpen met praktisch onderhoud, je financiële vaardigheden inzetten als penningmeester. Voor het klusteam zoeken we ook iemand die de klussen kan coördineren en de groepsapp onderhoudt om vrijwilligers te vragen.

Iedereen ziet de kinderen graag spelen op het water toch?

Laten we allemaal een handje helpen waar het kan. Mail of bel Wendy of Inge, daar zijn we superblij mee! 

Mailen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bellen kan via 06 102 813 51 (Wendy) en 06 14497125 (Inge)

Jaarfeest zaterdag 9 juni 2018

Logo wsvdebeuningseplasOp zaterdag 9 juni is er weer het JAARFEEST. Het programma is weer goed gevuld, met meerdere activiteiten op en langs het water, voor jong en oud! Voor de kinderen hebben we ook dit jaar weer een geweldige stormbaan op het water, een  springkussen en ponyrijden. Het promotieteam van online supermarkt PICNIC komt langs met een voetbaltruck waar je op doel kunt schieten en de kinderen krijgen gratis ijsjes. We organiseren ook een aantal spelletjes langs de kant, zodat ook de jongste kinderen zich zullen vermaken. Afsluitend houden wij weer een gezellige barbecue. De verschillende activiteiten starten vanaf 14:00 uur, de BBQ zal ca. 17:30 aan gaan.

Aanmelden kan niet meer.

Kosten deelname en barbecue:

  • Leden: 5 Euro voor volwassenen en 2.50 voor kinderen.
  • Niet leden: Voor introducees vragen wij een bijdrage van 10 euro

Graag introducees ook van te voren aanmelden en op de dag zelf even melden bij de bar in ons clubhuis.  Voor deelname aan de barbecue vragen wij iedereen gelijk af te rekenen aan de bar en de presentielijst te tekenen. Je krijgt dan ook bonnetjes voor de BBQ.

jaarfeest-fotocollage.jpg

Lees meer: Jaarfeest zaterdag 9 juni 2018

Komende activiteiten

Geen evenementen

Login

Wie is online

We hebben 459 gasten en geen leden online

Nieuwsbrief

Statistieken

Artikelen bekeken hits
146553

Copyright © 2008 - 2018 WSVdeBeuningseplas.     Disclaimer | Privacy verklaring 
logo Webdesign: Rudo Hermsen Freelance Webdesign & ICT