Logo wsvdebeuningseplasOnze WSV doet al weer enkele jaren mee met Sjors Sportief. Ook dit jaar is het weer een groot succes, want elk jaar krijgen we op deze manier een flink aantal nieuwe leden erbij.  De Sjors Sportief zondagen zijn te vinden in de agenda op onze website (komende activiteiten - rechterkant website). 

 

Algemene informatie
We beginnen rond 14.00 u met kano introductie, rond 15.00 of iets later wordt zeil-uitleg gegeven aan die kinderen die 8 jaar of ouder zijn. Gedurende de middag zijn ook onze eigen leden aan het varen en we delen dus altijd ter plekke de boten in, afhankelijk van wat de reguliere leden willen. Soms kan het dus zijn dat je even moet wachten. 
Aan het eind van de middag, als er gelegenheid is, doen we de hamster-bal in het water ter afsluiting. Dit is echter niet altijd mogelijk, afhankelijk van het weer en de begeleiding die er is. We stoppen ermee rond 17:00 uur.

Er wordt gevaren met zwemvesten, ook als het heel warm is en bootschoentjes zijn ook sterk aan te raden. Je mag ook op sokken varen als je geen bootschoentjes/waterschoentjes hebt. De reden hiervoor is dat er stenen en mosselen onder de kant liggen, waar je je aan kunt snijden.  

Als het weer het toelaat kan er gezwommen worden, maar als het in de zomer lang warm is krijgen we wel eens een waarschuwing dat er blauw-alg voorkomt. We informeren jullie hierover op de dag zelf. Neem in ieder geval een handdoek en droge kleding mee. Er kan gedoucht worden bij de club.  

Aan de kant is het altijd erg gezellig, familieleden zijn van harte welkom om te komen kijken. Voor de allerjongste kinderen hebben we altijd nog een extra klein zwemvestje zodat ook zij veilig op de kant langs het water kunnen spelen.  

De deelnemers hebben zich ingeschreven voor bepaalde zondagen en zijn dan welkom vanaf 14:00 uur. Wanneer er wijzigingen zijn laten we dit per e-mail of via de website weten. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag. N.B.: indien er iemand is waarvoor het niet toegestaan is om foto's op sociale media te delen, meld dit even. Wij kunnen het niet voorkomen, maar zijn er wel alert op zijn en we vragen jullie om hier rekening mee te houden.

  

Meer informatie:  

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Logo wsvdebeuningseplas

Komende activiteiten

Geen evenementen

Login

Nieuwsbrief

Copyright © 2008 - 2023 WSVdeBeuningseplas.     Disclaimer |Privacy verklaring