Vraag en aanbod (0)

Het is mogelijk om watersport gerelateerde materialen (roeiboot, fluistermotor, kano of zeilbootje enz.) uit de Beuningse Plas op deze website aan te bieden, of wanneer je er juist een zoekt kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een e-mail voorzien van foto en informatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan plaats ik de advertentie.

roeiboot

Datum Aantal   Aangeboden Informatie
23-6-2019 1 st. Prachtige elektrische waterfiets (4 pers.) te koop VERKOCHT
4-7-2017 1 st. Prachtige vlakwater Kajak te koop voor leden van de WSV VERKOCHT