Nieuws

Logo wsvdebeuningseplasOp 8 Juli is de eerste klankbord groep voor de zandwinning geweest met buurtbewoners, de gemeente en MNO Vervat. Via deze link is de informatie van die avond terug te lezen. Vanuit WSV de Beuningse Plas is Inge Hermans, voorzitter, afgevaardigd. Via onze nieuwsbrief zullen we informatie die relevant is voor de leden kort vermelden.  

  • Binnenkort zal de rest van de geluidswal afgemaakt worden. Er is bereikt dat het vrachtverkeer hiervoor een andere route neemt, waardoor er minder vrachtverkeer over de Verlengde Reekstraat komt. Dit is veiliger voor de kinderen die de WSV en de manege bezoeken. 
  • Pas als de ontzandingsvergunning binnen is, zal de aanleg van de geul gestart worden, begin 2015. Doel is nog steeds dat deze geul in 2016 voor de watersporters beschikbaar is. Hierdoor kunnen we vanaf de vereniging rechtstreeks doorvaren naar de Ringvaart. 
  • De volgende klankbord vergadering is begin September. Een aantal detail punten met betrekking tot de inrichting, relevant voor watersporters, wordt dan nog besproken.  

Voor vragen of suggesties, kunt u Inge bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

startzandwinningBeuningsePlas

Komende activiteiten

Geen evenementen

Login

Wie is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

Nieuwsbrief

Statistieken

Artikelen bekeken hits
102067

Copyright © 2008 - 2023 WSVdeBeuningseplas.     Disclaimer |Privacy verklaring