Activiteiten

In september hadden wij weer 2 weekenden gereserveerd voor de jaarlijkse cursus windsurfen. De basis werd geleerd in het weekend van 1 + 2 september op het water rondom het clubgebouw en het vervolg vond plaats op 16+17 september bij de Groene Heuvels. Watersportvereniging de Beuningse PlasMet een heerlijk zonnetje zijn we de zondag gestart. Het waaide wat harder dan zaterdag, maar nog steeds was het een zeer goede windkracht voor beginnende surfers.

De 9 deelnemers konden nadat er was opgebouwd volop surfen. Iedereen was flink vooruit gekomen sinds de eerste dag, want er bleven veel minder mensen in de ballenlijnen langs de kant hangen. Dat was op zaterdag nog wel het geval.

Surfen 2012 Surfen 2012

Na de lunch werd er een wedstrijd gevaren naar de achterste groene boei, die gewonnen werd door Ravi in de kano, Alex was nipt 2e (maar buiten mededinging!), voor Ruud. Na nog een tijdje te hebben gevaren, viel de wind weg. Een spelletje op de planken bracht grote hilariteit. Hierna is in een vlot tempo alles weer netjes opgeruimd en zijn we weer naar het clubhuis gereden.

Bob, Niek (beetje mank) en Alex: bedankt voor de begeleiding. Ik hoop dat we volgend jaar weer meer kinderen en volwassen zich inschrijven.

Surfen 2012

We kregen ook nog een aantal foto's opgestuurd van de windsurfcursus 2012. Klik HIER voor een slideshow. Overigens zijn er zaterdag film opnamen gemaakt door WebFM, dus kijk hier ook nog even naar om de sfeer te proeven.

Dit was voorlopig de laatste activiteit van dit seizoen. Mocht er weer ijs liggen in de winter, dan organiseren we natuurlijk weer iets leuks.

Met vriendelijke groet,

Inge Hermans

Watersportvereniging de Beuningse Plas

zo 22 sept 2019