Activiteiten

Watersportvereniging de Beuningse PlasOp zaterdag 18 augustus organiseerden wij alweer voor de vijfde keer de Water & Vuur avond tocht door de Beuningse Plas. Het weer was broeierig warm en perfect voor de Water & Vuurtocht. Ongeveer 150 leden waren op deze activiteit afgekomen.
Water & Vuur 2012
De jeugd roostert brood en marsh mellows bij de vuurkorven. foto: Rudo Hermsen

De avond begon met een barbecue, een hapje en een drankje en vanaf 21:00 uur begon de Water & Vuurtocht. De tocht hadden we dit keer in 3 routes verdeeld. Een korte , een gemiddelde en een lange en avontuurlijke route (vooral voor fluistermotor bootjes). Ook de Ringvaart was nu in de route opgenomen. Dit bleek achteraf een zeer lastige route te zijn. Vanwege de vele waterplanten en andere begroeiing in het water, bereikten maar weinig bootjes met fluistermotor de Ringvaart.

Water & Vuur 2012 Water & Vuur 2012

Foto's Julia Hermsen

De Beuningse Plas werd prachtig verlicht door een hele stoet bootjes, allemaal voorzien van feestelijke lampjes.  Dit zag er vanaf de waterkant en tijdens de route prachtig uit.

In de verschillende vaarroutes waren diverse locaties bij de vlonders opgenomen waar lekkere hapjes geserveerd werden. Muziekvereniging Kunst en Volharding uit Beuningen leverde ook haar bijdrage door een prachtig concert aan het water te geven. De laatste bootjes kwamen rond 23:45 uur binnen en de avond werd afgesloten met een drankje en een hapje bij de vuurkorven onder het genot van muziek.

Water & Vuur 2012
Muziekvereniging Kunst & Volharding aan de waterkant. Foto: Inge Hermans

Meer foto's komen binnenkort in het fotoalbum op deze website.

Mocht u nog mooie overzichtsfoto's hebben gemaakt, bijvoorbeeld vanaf de brug mag u die altijd opsturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De foto's plaats ik dan in het album.

Water & Vuur 2012 / foto: Inge Hermans

Namens het bestuur van Watersportvereniging de Beuningse Plas willen wij iedereen bedanken die deze avond tot een succes heeft gemaakt.

 

Met vriendelijke groet,

Rudo Hermsen
Watersportvereniging de Beuningseplas

Watersportvereniging de Beuningse Plas