Het watersportseizoen is weer gestart! Kom je ook gezellig langs op zondagmiddag? We zijn weer van 14 tot 17 uur geopend! ook Sjors Sportief is weer gestart! Heb jij nog vriendjes die je mee wil nemen als introducee om kennis te maken met de vereniging? kom vooral samen langs zodat je vrienden ook eens kunnen kijken of lid worden van de WSV iets voor ze is!

Voorzitter gezocht!
Inge Hermans heeft tijdens de ALV na vele jaren voorzitter te zijn geweest afscheid genomen van de WSV en is inmiddels ook verhuisd. We zijn hard op zoek naar een nieuwe voorzitter. Wil jij ons gezicht zijn naar buiten toe en samen met de andere bestuursleden anderen laten genieten van watersport, kom vooral langs op zondagmiddagen of neem contact op via mail/telefoon!

Zeilcursus
Er staan dit seizoen leuke activiteiten op de planning! Kun je prima kanoen en wil je ook weten of zeilen wat voor je is? Op zondag 4 en 11 juni hebben we een zeilcursus, dan leer jij ook de fijne kneepjes van het zeilen, hoe ga je het snelst, hoe kun je met je zeilboot omkeren, hoe leg je weer aan bij de steiger?
Leer het allemaal op 4 en 11 juni 2023! 

AANMELDEN KAN NIET MEER

Nieuwe SUPS
We hebben de vloot uitgebreid met 2 nieuwe SUPS. Kun jij blijven staan en veel snelheid maken? Lukt het jouw om op het water over te stappen van de een naar de ander? Kom gauw langs, ze liggen opgepompt voor je klaar!

 

Jaarfeest
Zondag 25 juni 2023 is het jaarfeest, Ook dit jaar belooft het een gezellig gebeuren te worden. De hele middag zijn er diverse activiteiten op en aan het water. We sluiten feestelijk af met een BBQ. Dit jaar bestaat de WSV 15 jaar, jij komt dat toch zeker ook mee vieren? Reserveer de datum alvast in je agenda! 

aanmelden-button.jpg

 

 

Komende activiteiten

Geen evenementen

Login

Nieuwsbrief

Copyright © 2008 - 2023 WSVdeBeuningseplas.     Disclaimer |Privacy verklaring