DE DRIJF-IN BIOSCOOP AAN HET WATER IS AFGELAST. We moeten dit evenement helaas annuleren vanwege de weersverwachtingen voor komend weekend, hoe mooi de zon vandaag ook scheen. De voorspelling voor vrijdag is ongunstig. Wij hopen dat we dit evenement volgend jaar weer kunnen organiseren en dan met beter weer en veel kijkers.

Het bestuur.

 

 

Film kijken op of aan het water?

Logo wsvdebeuningseplasWSV de Beuningseplas organiseert voor de tweede keer een filmavond op vrijdag 21 september bij het clubhuis van de Watersportvereniging. kinderen kijken  tussen 18:00 en 18:30 naar een compilatie van leuke tekenfilms en van 18:30 tot 20:30 naar de Oscar winnende tekenfilm VAIANA. Volwassenen kijken vanaf 21.00 uur naar de prachtige film LION, winnaar van 6 Oscars ! Tijdens de pauze of na de hoofdfilm worden nog 2 short movies getoond, waarvan 1 in Beuningen werd opgenomen  In de pauze kan men de jonge kinderen naar bed brengen en eventueel later weer terug komen voor de hoofdfilm. Diegene die blijven kunnen een hapje en een drankje bestellen aan de bar onder het genot van muziek in het clubhuis. 

AANMELDEN IS NIET MOGELIJK

DRIJF-IN BIOSCOOP AAN HET WATER 2018

Er zijn stoelen klaar gezet en er is ruimte om vanuit je eigen boot  of een bootje van de WSV naar de film te kijken. Graag van te voren de kaartjes afrekenen, dus voor de kinderfilm + hoofdfilm tussen 17:00 en 18:00 en alleen voor de hoofdfilm graag afrekenen tussen 17:00 en 21:00 uur bij het clubhuis. Bij slecht weer zal het worden afgelast en kiezen we een andere datum. We zullen iedereen dan proberen tijdig te informeren via e-mail en Facebook. 

Foto's Wim Piels

Mede mogelijk gemaakt door onze vaste sponsoren en in het bijzonder

    

 AVplus

Komende activiteiten

Geen evenementen

Login

Wie is online

We hebben 438 gasten en geen leden online

Nieuwsbrief

Statistieken

Artikelen bekeken hits
146543

Copyright © 2008 - 2018 WSVdeBeuningseplas.     Disclaimer | Privacy verklaring 
logo Webdesign: Rudo Hermsen Freelance Webdesign & ICT